Bekijk de vacature Assemblage monteur Randstad 09-08-2023

Redactie Lopiknieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Lopik beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Assemblage monteur

Wil je graag aan de slag als Assemblage monteur in Amsterdam? Bekijk dan snel deze vacature.

Randstad is op zoek naar een Assemblage monteur. Het betreft een voor minimaal 36 uur met een minimaal salaris van onbekend euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Assemblage monteur te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.


Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Assemblage Monteur

Dienstverband

Tijdelijk

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Handel/Groothandel

Contract uren

36 – 36 uur

Salaris

onbekend – onbekend euro

Solliciteren op de functie van Assemblage monteur

Klinkt deze vacature als Assemblage monteur voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 07-10-2023.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Randstad. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres jesse.kruyswijk@nl.randstad.com en telefoonnummer 06-57772013. De website van Unknown is http://www.randstad.nl. Je kan je voor deze vacature als Assemblage monteur tot Jesse Kruyswijk.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Lopik komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Lopik, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures Lopik
  2. Assemblage monteur Randstad 09-08-2023

Bekijk nog meer vacatures