Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Bekijk de vacature Servicemonteur - Glasvezel - Auto van de zaak! WerkTalent 21-05-2024

Redactie Lopiknieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Lopik beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Servicemonteur - Glasvezel - Auto van de zaak!

Wil je graag aan de slag als Servicemonteur - Glasvezel - Auto van de zaak! in Zevenhuizen? Bekijk dan snel deze vacature.

WerkTalent is op zoek naar een Servicemonteur - Glasvezel - Auto van de zaak!. Het betreft een voor minimaal 38 uur met een minimaal salaris van 2400 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Servicemonteur - Glasvezel - Auto van de zaak! te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Hulpmonteur Installatietechniek

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

VMBO/MAVO

Ervaring

Ervaren

Branche

Techniek

Contract uren

38 – 40 uur

Salaris

2400 – 3000 euro

Solliciteren op de functie van Servicemonteur - Glasvezel - Auto van de zaak!

Klinkt deze vacature als Servicemonteur - Glasvezel - Auto van de zaak! voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 20-07-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot WerkTalent. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres elisestalenberg@mail.werktalent.nl en telefoonnummer 31613359459. De website van Unknown is onbekend. Je kan je voor deze vacature als Servicemonteur - Glasvezel - Auto van de zaak! tot Elise Stalenberg Elise Stalenberg.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Lopik komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Lopik, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures lopik
  2. Servicemonteur – Glasvezel – Auto van de zaak! WerkTalent 21-05-2024

Bekijk nog meer vacatures