Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bekijk de vacature Zelfstandig Werkend Chemisch Analist (pH, KF, IC) Science at Work Staffing BV 16-05-2024

Redactie Lopiknieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Lopik beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Zelfstandig Werkend Chemisch Analist (pH, KF, IC)

Wil je graag aan de slag als Zelfstandig Werkend Chemisch Analist (pH, KF, IC) in AMSTERDAM? Bekijk dan snel deze vacature.

Science at Work Staffing BV is op zoek naar een Zelfstandig Werkend Chemisch Analist (pH, KF, IC). Het betreft een voor minimaal 36 uur met een minimaal salaris van 2500 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Zelfstandig Werkend Chemisch Analist (pH, KF, IC) te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Fysisch-chemisch Analist

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Chemie/Petrochemie

Contract uren

36 – 40 uur

Salaris

2500 – 3000 euro

Solliciteren op de functie van Zelfstandig Werkend Chemisch Analist (pH, KF, IC)

Klinkt deze vacature als Zelfstandig Werkend Chemisch Analist (pH, KF, IC) voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 15-07-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Science at Work Staffing BV. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres sjoerd.kuiper@scienceatwork.nl en telefoonnummer 31103025022. De website van Unknown is http://www.scienceatwork.nl. Je kan je voor deze vacature als Zelfstandig Werkend Chemisch Analist (pH, KF, IC) tot Sjoerd Kuiper Sjoerd Kuiper.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Lopik komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Lopik, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures lopik
  2. Zelfstandig Werkend Chemisch Analist (pH, KF, IC) Science at Work Staffing BV 16-05-2024

Bekijk nog meer vacatures