Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Bekijk de vacature Accountmanager Agile Brunel Nederland B.V. 23-05-2024

Redactie Lopiknieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Lopik beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Accountmanager Agile

Wil je graag aan de slag als Accountmanager Agile in Eindhoven? Bekijk dan snel deze vacature.

Brunel Nederland B.V. is op zoek naar een Accountmanager Agile. Het betreft een voor minimaal 32 uur met een minimaal salaris van onbekend euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Accountmanager Agile te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

Wij geloven in een ‘'leven lang leren'' daarom vragen wij bovenal een proactieve houding. Denken in kansen in plaats van beperkingen en de wil om deze kansen ook op te pakken. Er is voldoende ruimte binnen het team om de juiste kennis en ervaring op te doen, het werk kun je als het ware zelf naar je toe trekken.

Als je al ervaring hebt binnen de arbeidsbemiddeling is er natuurlijk ook alle ruimte om jouw kennis en ervaring direct in de praktijk toe te passen. Wij zullen de laatste zijn die op jouw rem gaan trappen.

Daarnaast is het prettig als je beschikt over:

  • hbo werk/denkniveau;
  • sterke communicatieve vaardigheden;
  • nieuwsgierige, daadkrachtige en energieke houding.

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Accountmanager Documentmanagement

Dienstverband

Tijdelijk

Opleidingsniveau

WO

Ervaring

Starter

Branche

ICT

Contract uren

32 – 40 uur

Salaris

onbekend – onbekend euro

Solliciteren op de functie van Accountmanager Agile

Klinkt deze vacature als Accountmanager Agile voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 22-07-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Brunel Nederland B.V.. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres b.peek@brunel.net en telefoonnummer onbekend. De website van Unknown is onbekend. Je kan je voor deze vacature als Accountmanager Agile tot - Brunel Eindhoven.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Lopik komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Lopik, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures lopik
  2. Accountmanager Agile Brunel Nederland B.V. 23-05-2024

Bekijk nog meer vacatures