Zoek
Sluit dit zoekvak.

Weer Lopik

Ongeacht het weer is het altijd goed vertoeven in Lopik. Toch is het natuurlijk wel handig om te weten wat voor weer we vandaag en de aankomende dagen kunnen verwachten qua weer in en rondom Lopik. Neem daarom regelmatig een kijkje op deze pagina, zodat je weet wat voor weersomstandigheden je kunt verwachten voor vandaag, morgen of de komende 7 dagen.

Als je op het icoontje onder ‘actueel weer in Lopik’ klikt krijg je de weersverwachting voor de komende 24 uur te zien, met het weer in Lopik per uur. Je leest hier ook welke luchtvochtigheid, welke windsnelheid en hoeveel kans op bewolking er is in de komende 24 uur. Ook zit je wat betreft te verwachten regen bij ons goed. Met de buienradar Lopik op deze pagina, zie je of er regen voorspeld is en zo ja, op wel uur!

Het Actuele weer in Lopik

Weersverwachting Lopik voor de komende 7 dagen

Hier vind je de weersverwachting in Lopik voor de komende 7 dagen. Wij kijken één week vooruit in plaats van 14 dagen. Het weer is nogal wisselvallig en daarom kijken we liever voor een kortere periode vooruit dan voor twee hele weken. Wij volgen hierin niet het voorbeeld van Weerplaza Lopik en Weeronline Lopik. Zij geven je namelijk een 14 daagse weersverwachting voor Lopik

LOPIK Weer

Buienradar Lopik (komende 3 uur)

Wil je weten of het op een bepaald tijdstip droog is? Bekijk dan de buienradar voor Lopik! In ieder geval zie je hier wat de regen doet voor de komende 3 uur. Wil je weten wat de regen doen voor de komende 48 uur? Klik dan op onderstaande regenradar widget voor Lopik.

Het laatste nieuws in Lopik

Lopiknieuwsvandaag.nl is altijd de eerste met het laatste nieuws in onze woonplaats