Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bekijk de vacature Boormeester HDD-Boringen Ondergrondse Infrastructuren WR Werving en Selectie 13-12-2023

Redactie Lopiknieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Lopik beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Boormeester HDD-Boringen Ondergrondse Infrastructuren

Wil je graag aan de slag als Boormeester HDD-Boringen Ondergrondse Infrastructuren in onbekend? Bekijk dan snel deze vacature.

WR Werving en Selectie is op zoek naar een Boormeester HDD-Boringen Ondergrondse Infrastructuren. Het betreft een voor minimaal 32 uur met een minimaal salaris van 2500 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Boormeester HDD-Boringen Ondergrondse Infrastructuren te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Boormeester

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Uitzend/Detachering/W&S

Contract uren

32 – 32 uur

Salaris

2500 – 2500 euro

Solliciteren op de functie van Boormeester HDD-Boringen Ondergrondse Infrastructuren

Klinkt deze vacature als Boormeester HDD-Boringen Ondergrondse Infrastructuren voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 11-02-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot WR Werving en Selectie. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres onbekend en telefoonnummer onbekend. De website van Unknown is onbekend. Je kan je voor deze vacature als Boormeester HDD-Boringen Ondergrondse Infrastructuren tot onbekend onbekend.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Lopik komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Lopik, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures Lopik
  2. Boormeester HDD-Boringen Ondergrondse Infrastructuren WR Werving en Selectie 13-12-2023

Bekijk nog meer vacatures