Search
Close this search box.

Bekijk de vacature Hiring Allround Werkplaatsmedewerker Werktuigbouw Lassen Boringen Benschop Fit 27-12-2023

Redactie Lopiknieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Lopik beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Hiring Allround Werkplaatsmedewerker Werktuigbouw Lassen Boringen

Wil je graag aan de slag als Hiring Allround Werkplaatsmedewerker Werktuigbouw Lassen Boringen in onbekend? Bekijk dan snel deze vacature.

Benschop Fit is op zoek naar een Hiring Allround Werkplaatsmedewerker Werktuigbouw Lassen Boringen. Het betreft een voor minimaal 1 uur met een minimaal salaris van 2200 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Hiring Allround Werkplaatsmedewerker Werktuigbouw Lassen Boringen te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Monteur Wtb

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Overig

Contract uren

1 – 40 uur

Salaris

2200 – 3600 euro

Solliciteren op de functie van Hiring Allround Werkplaatsmedewerker Werktuigbouw Lassen Boringen

Klinkt deze vacature als Hiring Allround Werkplaatsmedewerker Werktuigbouw Lassen Boringen voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 25-02-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Benschop Fit. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres onbekend en telefoonnummer onbekend. De website van Unknown is onbekend. Je kan je voor deze vacature als Hiring Allround Werkplaatsmedewerker Werktuigbouw Lassen Boringen tot onbekend onbekend.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Lopik komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Lopik, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures Lopik
  2. Hiring Allround Werkplaatsmedewerker Werktuigbouw Lassen Boringen Benschop Fit 27-12-2023

Bekijk nog meer vacatures