Bekijk de vacature Jr Automotive Support Engineer Yacht 11-08-2023

Redactie Lopiknieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Lopik beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Jr Automotive Support Engineer

Wil je graag aan de slag als Jr Automotive Support Engineer in Zwolle? Bekijk dan snel deze vacature.

Yacht is op zoek naar een Jr Automotive Support Engineer. Het betreft een voor minimaal 36 uur met een minimaal salaris van onbekend euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Jr Automotive Support Engineer te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

Als (Jr) Engineer Autotechniek, Technisch Bedrijfskunde, Werktuigbouwkunde of vergelijkbaar heb je heb je een duidelijke automotive affiniteit met een hands on instelling. Ook ben je niet bang om je in de voertuigelektronica of bv Hydrauliek te verdiepen. Je hebt veel contact met diverse partijen, dus we zoeken een collega die communicatief en dienstverlenend is alsmede positief ingesteld. Jouw kennis van de Nederlandse taal is dan ook bovengemiddeld, net als de kennis van de Engelse taal. Uiteraard biedt het MS Office pakket voor jou geen geheimen.


Arbeidsvoorwaarden

Bij de Terberg Groep krijg je een zeer mooie en uitdagende functie bij een gezond en groeiend familiebedrijf, waar de sfeer informeel en klantgericht is. Wij bieden je zelfstandigheid en verantwoordelijkheid in een prettige werksfeer vol met ambitie. Aangezien wij het belangrijk vinden dat jij je als professional blijft ontwikkelen verwachten wij dat jij hierin initiatieven onderneemt en in samenspraak met jouw manager keuzes maakt die jouw loopbaan binnen Terberg Benschop gaan ondersteunen.

 

Vanzelfsprekend bieden wij jou een passend arbeidsvoorwaardenpakket conform de CAO Kleinmetaal, met een 38 urige werkweek met standaard vrijdagmiddag vrij. Je kunt deelnemen aan het bedrijfspensioenfonds en je krijgt een tegemoetkoming in werkgerelateerde studiekosten.

 

Informatie:

Voor vragen of opmerkingen neem je contact op met Yacht Engineering: Patrick van Otterlo, op: 06 – 10 92 66 21 (dagelijks tot 21:00), of mail naar: patrick.van.otterlo@yacht.nl

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Project Engineer Automotive

Dienstverband

Tijdelijk

Opleidingsniveau

HBO

Ervaring

Starter

Branche

Industrie

Contract uren

36 – 36 uur

Salaris

onbekend – onbekend euro

Solliciteren op de functie van Jr Automotive Support Engineer

Klinkt deze vacature als Jr Automotive Support Engineer voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 09-10-2023.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Yacht. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres patrick.van.otterlo@yacht.nl en telefoonnummer 06-10926621. De website van Unknown is onbekend. Je kan je voor deze vacature als Jr Automotive Support Engineer tot Patrick van Otterlo.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Lopik komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Lopik, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures Lopik
  2. Jr Automotive Support Engineer Yacht 11-08-2023

Bekijk nog meer vacatures