Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bekijk de vacature KAM Coördinator Infrastructuren WR.nl Solliciteren 04-08-2023

Redactie Lopiknieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Lopik beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature KAM Coördinator Infrastructuren

Wil je graag aan de slag als KAM Coördinator Infrastructuren in Benschop? Bekijk dan snel deze vacature.

WR.nl Solliciteren is op zoek naar een KAM Coördinator Infrastructuren . Het betreft een voor minimaal 32 uur met een minimaal salaris van 3000 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als KAM Coördinator Infrastructuren te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

  • Heb je minimaal MBO werk- en denkniveau aangevuld met relevante cursussen of opleidingen (bijvoorbeeld Bedrijfskunde, Integrale Veiligheid, Preventiemedewerker, MVK is een pre).
  • Heb je minimaal drie jaar werkervaring in een vergelijkbare functie.
  • Ben je in het bezit van het diploma VCA-VOL.
  • Heb je bij voorkeur aantoonbare kennis van en ervaring met diverse normen. Denk hierbij aan ISO 9001, CO2-prestatieladder, VCA**, CKB-regeling en de Veiligheidsladder.
  • Ben je een sterke planner en organisator.

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Kam Coördinator

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Techniek

Contract uren

32 – 40 uur

Salaris

3000 – 4500 euro

Solliciteren op de functie van KAM Coördinator Infrastructuren

Klinkt deze vacature als KAM Coördinator Infrastructuren voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 02-10-2023.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot WR.nl Solliciteren. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres arjan@wr.nl en telefoonnummer 06-55883784. De website van Unknown is https://www.wr.nl/. Je kan je voor deze vacature als KAM Coördinator Infrastructuren tot Arjan Sterkenburg.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Lopik komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Lopik, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures Lopik
  2. KAM Coördinator Infrastructuren WR.nl Solliciteren 04-08-2023

Bekijk nog meer vacatures