Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Lekdijk 37 i 2967 GB Langerak te koop

Redactie Lopiknieuwsvandaag.nl

Bij ons vind je een overzicht van alle woningen en appartementen die te koop staan in Lopik en de omgeving van Lopik. Zoek de ideale woning in Lopik.

Meer informatie over Lekdijk 37 i 2967 GB Langerak 

De woning aan de Lekdijk 37 i staat te koop. De vraagprijs voor deze mooie woning is € 739.000 k.k..

Deze koopwoning heeft een woonoppervlakte van 267 m² en staat op een perceel van 12.350 m². Met 6 kamers is deze woning groot genoeg voor een stel maar ook zeker voor een gezin met kinderen.


De advertentie van de woning aan de Lekdijk 37 i kan worden bekeken op Funda. De meeste woningen hebben naast de foto’s in de advertentie ook nog een video en plattegronden geüpload. Soms heb je ook de mogelijkheid om 360 graden foto’s te bekijken of een 3d tour door de woning te maken.

Op Funda heb je nog meer handige features om meer te weten te komen over de woning waar je interesse in hebt. Eén hiervan is het icoontje ‘kaart’. Je ziet dan de gewone kaart, zodat je ziet hoe de woning ligt ten opzichte van andere woningen. Maar je kan ook een satelliet foto en een kadastrale kaart bekijken. De handigste tool vinden wij wel de streetview optie, hiermee krijg je letterlijk het beeld, alsof je in de straat zelf staat en kan je de omgeving rond het huis bekijken, erg handig!

Wil je meer woningen en appartementen bekijken die te koop staan in Lopik en omgeving, ga dan naar onze Funda pagina en bekijk alle beschikbare woonobjecten.

Kenmerken Lekdijk 37 i

Postcode en woonplaats

2967 GB Langerak

Woonoppervlakte

267 m²

Perceeloppervlakte

12.350 m²

Aantal kamers

6

Vraagprijs

€ 739.000 k.k.

Interesse in Lekdijk 37 i 2967 GB Langerak

Ben je geïnteresseerd in deze woning, heb je nog een aantal vragen of wil je graag een bezichtiging inplannen, neem dan contact op met het makelaarskantoor Meerhuis voor uw makelaardij. Zij kunnen jou verder helpen en alles vertellen over deze woning aan Lekdijk 37 i.

Ben je op zoek naar een makelaar in Lopik, bekijk dan zeker even deze makelaars in Lopik.

Deel deze woning met je vrienden en familie

  1. Woonplaats te koop
  2. Lekdijk 37 i 2967 GB Langerak