Zoek
Sluit dit zoekvak.

Lekdijk-Oost 68 . 2861 GB Bergambacht te koop

Redactie Lopiknieuwsvandaag.nl

Bij ons vind je een overzicht van alle woningen en appartementen die te koop staan in Lopik en de omgeving van Lopik. Zoek de ideale woning in Lopik.

Meer informatie over Lekdijk-Oost 68 . 2861 GB Bergambacht 

De woning aan de Lekdijk-Oost 68 . staat te koop. De vraagprijs voor deze mooie woning is € 950.000 k.k..

Deze koopwoning heeft een woonoppervlakte van 180 m² en staat op een perceel van 900 m². Met 5 kamers is deze woning groot genoeg voor een stel maar ook zeker voor een gezin met kinderen.
Droomvilla aan de Lekdijk: gemakkelijk, snel en foutloos bouwen!

De advertentie van de woning aan de Lekdijk-Oost 68 . kan worden bekeken op Funda. De meeste woningen hebben naast de foto’s in de advertentie ook nog een video en plattegronden geüpload. Soms heb je ook de mogelijkheid om 360 graden foto’s te bekijken of een 3d tour door de woning te maken.

Op Funda heb je nog meer handige features om meer te weten te komen over de woning waar je interesse in hebt. Eén hiervan is het icoontje ‘kaart’. Je ziet dan de gewone kaart, zodat je ziet hoe de woning ligt ten opzichte van andere woningen. Maar je kan ook een satelliet foto en een kadastrale kaart bekijken. De handigste tool vinden wij wel de streetview optie, hiermee krijg je letterlijk het beeld, alsof je in de straat zelf staat en kan je de omgeving rond het huis bekijken, erg handig!

Wil je meer woningen en appartementen bekijken die te koop staan in Lopik en omgeving, ga dan naar onze Funda pagina en bekijk alle beschikbare woonobjecten.

Kenmerken Lekdijk-Oost 68 .

Postcode en woonplaats

2861 GB Bergambacht

Woonoppervlakte

180 m²

Perceeloppervlakte

900 m²

Aantal kamers

5

Vraagprijs

€ 950.000 k.k.

Interesse in Lekdijk-Oost 68 . 2861 GB Bergambacht

Ben je geïnteresseerd in deze woning, heb je nog een aantal vragen of wil je graag een bezichtiging inplannen, neem dan contact op met het makelaarskantoor Van Egmond Makelaardij. Zij kunnen jou verder helpen en alles vertellen over deze woning aan Lekdijk-Oost 68 ..

Ben je op zoek naar een makelaar in Lopik, bekijk dan zeker even deze makelaars in Lopik.

Deel deze woning met je vrienden en familie

  1. Woonplaats te koop
  2. Lekdijk-Oost 68 . 2861 GB Bergambacht