Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Noord-Linschoterzandweg 26 3425 EK Snelrewaard te koop

Redactie Lopiknieuwsvandaag.nl

Bij ons vind je een overzicht van alle woningen en appartementen die te koop staan in Lopik en de omgeving van Lopik. Zoek de ideale woning in Lopik.

Meer informatie over Noord-Linschoterzandweg 26 3425 EK Snelrewaard 

De woning aan de Noord-Linschoterzandweg 26 staat te koop. De vraagprijs voor deze mooie woning is € 600.000 k.k..

Deze koopwoning heeft een woonoppervlakte van 76 m² en staat op een perceel van 755 m². Met 2 kamers is deze woning groot genoeg voor een stel maar ook zeker voor een gezin met kinderen.
Vrijstaand wonen op een idyllische locatie met prachtig vrij uitzicht

De advertentie van de woning aan de Noord-Linschoterzandweg 26 kan worden bekeken op Funda. De meeste woningen hebben naast de foto’s in de advertentie ook nog een video en plattegronden geüpload. Soms heb je ook de mogelijkheid om 360 graden foto’s te bekijken of een 3d tour door de woning te maken.

Op Funda heb je nog meer handige features om meer te weten te komen over de woning waar je interesse in hebt. Eén hiervan is het icoontje ‘kaart’. Je ziet dan de gewone kaart, zodat je ziet hoe de woning ligt ten opzichte van andere woningen. Maar je kan ook een satelliet foto en een kadastrale kaart bekijken. De handigste tool vinden wij wel de streetview optie, hiermee krijg je letterlijk het beeld, alsof je in de straat zelf staat en kan je de omgeving rond het huis bekijken, erg handig!

Wil je meer woningen en appartementen bekijken die te koop staan in Lopik en omgeving, ga dan naar onze Funda pagina en bekijk alle beschikbare woonobjecten.

Kenmerken Noord-Linschoterzandweg 26

Postcode en woonplaats

3425 EK Snelrewaard

Woonoppervlakte

76 m²

Perceeloppervlakte

755 m²

Aantal kamers

2

Vraagprijs

€ 600.000 k.k.

Interesse in Noord-Linschoterzandweg 26 3425 EK Snelrewaard

Ben je geïnteresseerd in deze woning, heb je nog een aantal vragen of wil je graag een bezichtiging inplannen, neem dan contact op met het makelaarskantoor Meesters Makelaardij. Zij kunnen jou verder helpen en alles vertellen over deze woning aan Noord-Linschoterzandweg 26.

Ben je op zoek naar een makelaar in Lopik, bekijk dan zeker even deze makelaars in Lopik.

Deel deze woning met je vrienden en familie

  1. Woonplaats te koop
  2. Noord-Linschoterzandweg 26 3425 EK Snelrewaard