Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vlietstraat 8 2965 BE Nieuwpoort te koop

Redactie Lopiknieuwsvandaag.nl

Bij ons vind je een overzicht van alle woningen en appartementen die te koop staan in Lopik en de omgeving van Lopik. Zoek de ideale woning in Lopik.

Meer informatie over Vlietstraat 8 2965 BE Nieuwpoort 

De woning aan de Vlietstraat 8 staat te koop. De vraagprijs voor deze mooie woning is € 330.000 k.k..

Deze koopwoning heeft een woonoppervlakte van 88 m² en staat op een perceel van 179 m². Met 5 kamers is deze woning groot genoeg voor een stel maar ook zeker voor een gezin met kinderen.


De advertentie van de woning aan de Vlietstraat 8 kan worden bekeken op Funda. De meeste woningen hebben naast de foto’s in de advertentie ook nog een video en plattegronden geüpload. Soms heb je ook de mogelijkheid om 360 graden foto’s te bekijken of een 3d tour door de woning te maken.

Op Funda heb je nog meer handige features om meer te weten te komen over de woning waar je interesse in hebt. Eén hiervan is het icoontje ‘kaart’. Je ziet dan de gewone kaart, zodat je ziet hoe de woning ligt ten opzichte van andere woningen. Maar je kan ook een satelliet foto en een kadastrale kaart bekijken. De handigste tool vinden wij wel de streetview optie, hiermee krijg je letterlijk het beeld, alsof je in de straat zelf staat en kan je de omgeving rond het huis bekijken, erg handig!

Wil je meer woningen en appartementen bekijken die te koop staan in Lopik en omgeving, ga dan naar onze Funda pagina en bekijk alle beschikbare woonobjecten.

Kenmerken Vlietstraat 8

Postcode en woonplaats

2965 BE Nieuwpoort

Woonoppervlakte

88 m²

Perceeloppervlakte

179 m²

Aantal kamers

5

Vraagprijs

€ 330.000 k.k.

Interesse in Vlietstraat 8 2965 BE Nieuwpoort

Ben je geïnteresseerd in deze woning, heb je nog een aantal vragen of wil je graag een bezichtiging inplannen, neem dan contact op met het makelaarskantoor Kool & Van den Toren Makelaardij. Zij kunnen jou verder helpen en alles vertellen over deze woning aan Vlietstraat 8.

Ben je op zoek naar een makelaar in Lopik, bekijk dan zeker even deze makelaars in Lopik.

Deel deze woning met je vrienden en familie

  1. Woonplaats te koop
  2. Vlietstraat 8 2965 BE Nieuwpoort