Zoek
Sluit dit zoekvak.

Wilhelminastraat 5 2865 XP Ammerstol te koop

Redactie Lopiknieuwsvandaag.nl

Bij ons vind je een overzicht van alle woningen en appartementen die te koop staan in Lopik en de omgeving van Lopik. Zoek de ideale woning in Lopik.

Meer informatie over Wilhelminastraat 5 2865 XP Ammerstol 

De woning aan de Wilhelminastraat 5 staat te koop. De vraagprijs voor deze mooie woning is € 219.000 k.k..

Deze koopwoning heeft een woonoppervlakte van 44 m² en staat op een perceel van 56 m². Met 3 kamers is deze woning groot genoeg voor een stel maar ook zeker voor een gezin met kinderen.
Starters opgelet! Een authentieke woning in een “Ot en Sien” straatje

De advertentie van de woning aan de Wilhelminastraat 5 kan worden bekeken op Funda. De meeste woningen hebben naast de foto’s in de advertentie ook nog een video en plattegronden geüpload. Soms heb je ook de mogelijkheid om 360 graden foto’s te bekijken of een 3d tour door de woning te maken.

Op Funda heb je nog meer handige features om meer te weten te komen over de woning waar je interesse in hebt. Eén hiervan is het icoontje ‘kaart’. Je ziet dan de gewone kaart, zodat je ziet hoe de woning ligt ten opzichte van andere woningen. Maar je kan ook een satelliet foto en een kadastrale kaart bekijken. De handigste tool vinden wij wel de streetview optie, hiermee krijg je letterlijk het beeld, alsof je in de straat zelf staat en kan je de omgeving rond het huis bekijken, erg handig!

Wil je meer woningen en appartementen bekijken die te koop staan in Lopik en omgeving, ga dan naar onze Funda pagina en bekijk alle beschikbare woonobjecten.

Kenmerken Wilhelminastraat 5

Postcode en woonplaats

2865 XP Ammerstol

Woonoppervlakte

44 m²

Perceeloppervlakte

56 m²

Aantal kamers

3

Vraagprijs

€ 219.000 k.k.

Interesse in Wilhelminastraat 5 2865 XP Ammerstol

Ben je geïnteresseerd in deze woning, heb je nog een aantal vragen of wil je graag een bezichtiging inplannen, neem dan contact op met het makelaarskantoor Van Egmond Makelaardij. Zij kunnen jou verder helpen en alles vertellen over deze woning aan Wilhelminastraat 5.

Ben je op zoek naar een makelaar in Lopik, bekijk dan zeker even deze makelaars in Lopik.

Deel deze woning met je vrienden en familie

  1. Woonplaats te koop
  2. Wilhelminastraat 5 2865 XP Ammerstol