Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Havezatedrift 39 3436 CC Nieuwegein te koop

Redactie Lopiknieuwsvandaag.nl

Bij ons vind je een overzicht van alle woningen en appartementen die te koop staan in Lopik en de omgeving van Lopik. Zoek de ideale woning in Lopik.

Meer informatie over Havezatedrift 39 3436 CC Nieuwegein 

De woning aan de Havezatedrift 39 staat te koop. De vraagprijs voor deze mooie woning is € 445.000 k.k..

Deze koopwoning heeft een woonoppervlakte van 116 m² en staat op een perceel van 133 m². Met 5 kamers is deze woning groot genoeg voor een stel maar ook zeker voor een gezin met kinderen.
Gerenoveerd en energiezuinig huis met 2 badkamers en zonnepanelen.

De advertentie van de woning aan de Havezatedrift 39 kan worden bekeken op Funda. De meeste woningen hebben naast de foto’s in de advertentie ook nog een video en plattegronden geüpload. Soms heb je ook de mogelijkheid om 360 graden foto’s te bekijken of een 3d tour door de woning te maken.

Op Funda heb je nog meer handige features om meer te weten te komen over de woning waar je interesse in hebt. Eén hiervan is het icoontje ‘kaart’. Je ziet dan de gewone kaart, zodat je ziet hoe de woning ligt ten opzichte van andere woningen. Maar je kan ook een satelliet foto en een kadastrale kaart bekijken. De handigste tool vinden wij wel de streetview optie, hiermee krijg je letterlijk het beeld, alsof je in de straat zelf staat en kan je de omgeving rond het huis bekijken, erg handig!

Wil je meer woningen en appartementen bekijken die te koop staan in Lopik en omgeving, ga dan naar onze Funda pagina en bekijk alle beschikbare woonobjecten.

Kenmerken Havezatedrift 39

Postcode en woonplaats

3436 CC Nieuwegein

Woonoppervlakte

116 m²

Perceeloppervlakte

133 m²

Aantal kamers

5

Vraagprijs

€ 445.000 k.k.

Interesse in Havezatedrift 39 3436 CC Nieuwegein

Ben je geïnteresseerd in deze woning, heb je nog een aantal vragen of wil je graag een bezichtiging inplannen, neem dan contact op met het makelaarskantoor inter immo Makelaardij B.V.. Zij kunnen jou verder helpen en alles vertellen over deze woning aan Havezatedrift 39.

Ben je op zoek naar een makelaar in Lopik, bekijk dan zeker even deze makelaars in Lopik.

Deel deze woning met je vrienden en familie

  1. Woonplaats te koop
  2. Havezatedrift 39 3436 CC Nieuwegein